IceWarp

Vásárlás

Új licenc – Követés & bővítés

 Miért IceWarp?

     IceWarp, mert költséghatékony! >> Kedvező árú beszerzés, követés, bővítés, fenntartás, támogatás.

     IceWarp, mert jól skálázható! >> 10-től akár 10.000+ felhasználó ideális kiszolgálása.

     IceWarp, mert Magyar támogatással érhető el! >> Támogatás akár senior szintű magyar rendszermérnökökkel.

     IceWarp, mert fejlesztése folyamatos! >> Európai fejlesztés 1999 óta, Magyarországon Technológiai Központtal 2003 óta.

     IceWarp, mert gazdag funkcióválasztékot nyújt! >> SMTP, POP3, IMAP, Okostelefon, WebMail, Spamblokkoló, Vírusvédelem, Vállalati címtár, Csoportmunka-, ActiveSync-, SyncML-, CalDAV-, WebDAV-, Üzenetküldő-, SMS, SIP / VoIP-, Web-, FTP Szerver… Egyetlen telepítéssel és integrált adminisztrációval.

 

 


 • Új komplett kommunikációs csomag
 • A kedvezményes IceWarp komplett kommunikációs csomag a teljes levelező és kommunikásiós megoldást tartalmazza rendkívül kedvező áron. Csomagunk ideális és költséghatékony környezetet biztosít minden méretű üzleti és vállalati felhasználó számára, akik jelenlegi levelező szerverükről a fejlett IceWarp Levelező és Kommunikációs Szerverre térnek át.
 • Új testreszabott összeállítás
 • A kedvező árú IceWarp Levelező és Kommunikációs Szerver levelező és komunikációs megoldásait természetesen egyedi igényeinak megfelelően is összeállíthatja.
  A szerver a későbbiek során tetszőlegesen bővíthető, amihez nem kell magát a terméket újra telepíteni, csak annak licencét módosítani.
 • DÍJMENTES 30 napos próba licenc
 • A 30 napos próba licenccel a teljes levelező és kommunikásiós megoldást minden korlátozástól mentesen kipróbálhatja.
  Győződjön meg Ön is arról hogy számos „nagynevű“ szerverrel ellentétben az IceWarp Levelező és Kommunikációs Szerver az egyik legstabilabb, leggyorsabb és legnagyobb teherbírással rendelkező levelező szerver!
 • Licenc online kiállítás, aktiválás
 • Megvásárolt licencét szervere automatikusan aktiválja. Szükség esetén természetesen letöltheti a szerveréhez tartozó aktivált licenc fájlt.